Hallo, ik ben Debora...

...en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Al vanaf mijn tienerjaren loop ik rond met een spiegelreflex camera. In eerste instantie maakte ik vooral foto's tijdens mijn reizen, maar al snel ging ik ook portretten maken. En van daaruit groeide mijn liefde voor de fotografie door.

Toen ik zelf kinderen kreeg vond ik het heerlijk om foto's van ze te maken. Want hoe snel veranderen ze in hun eerste levensjaar. Ik kreeg van daaruit steeds vaker de vraag of ik ook andere kinderen of aanstaande mama's op de foto wilde zetten. En zo werd mijn nieuwe passie geboren. De afgelopen jaren heb ik mij vooral verder verdiept in fine art portretten en newborn lifestylefotografie.

Inmiddels heb ik een studio in Moerkapelle (Zuid-Holland) waar ik jullie kan ontvangen. Voor mij is het belangrijk dat de shoot een ontspannen ervaring is waar jullie later met veel plezier op terugkijken. Ik hou van een tijdloze, klassieke en romantische sfeer in mijn foto's. Om dit te bereiken heb ik dan ook outfits en attributen in mijn studio die meehelpen om dit te bereiken.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd en mama van twee prachtige kinderen. Naast mijn werk als fotograaf werk ik ook nog een aantal uren als ambtelijk secretaris van de Ondernemingsraad in een ziekenhuis.

Foto: Lysbert Schuitema en door mijzelf bewerkt