Hoe werkt een familieshoot?

Waar?

De fotoshoot vindt plaats op een locatie die wij met elkaar afspreken. Hierbij proberen we rekening te houden met de sfeer die jullie graag terug willen zien in de foto's.

Wanneer?

Een familieshoot kun je gedurende het hele jaar inplannen. Ik maak mijn foto's het liefste als de zon niet te fel is. Dat betekent dat ik vaak gebruik maak van het laatste uur zonlicht. Het tijdstip waarop de foto's gemaakt worden hangt dan ook af van het moment waarop de foto's worden gemaakt.

Is haar en visagie inbegrepen?

Nee, dit is niet in de prijs inbegrepen, maar kan tegen meerprijs wel worden aangeboden.

Wanneer krijg ik mijn foto's?

Maximaal 20 dagen na jullie shoot krijgen jullie een link naar een online galerij. Hier kunnen jullie de foto's selecteren die jullie kiezen die passen binnen het door jullie gekozen pakket. Op deze foto's staat een watermerk en deze foto's zijn in lage resolutie. De foto's die jullie kiezen zullen in hoge resolutie zonder watermerk geleverd worden.

Wat trek ik aan?

In mijn studio heb je ruime keuze uit prachtige jurken die speciaal ik speciaal voor deze shoots heb aangeschaft. Wil je zelf voor je outfit zorgen, dan is dit in overleg mogelijk. Voorafgaand aan je shoot hebben we contact en dan zullen we dit soort zaken ook bespreken.

Hoe vroeg moet ik reserveren?

Een familieshoot hoef je niet extra vroeg te reserveren. Maar ik neem maar een vast aantal shoots per maand aan. Wil je op een bepaald moment een shoot inplannen, dan is het handig om dit tijdig aan te geven, dan kan ik hier in mijn planning rekening mee houden.

Wat kost een familieshoot?

De prijzen van de verschillende pakketen kun je vinden onder het kopje investering in de menubalk.

Lieve woorden

Lieve woorden

Bride & Groom 1

"Lorem ipsum dolor sit amet, et amet wisi suspendisse eu vestibulum vel, malesuada magna in ultricies ipsum, class vel platea sem nulla et. Sed donec. Ultricies in etiam elit diam sem sollicitudin, varius in duis. Turpis nunc nulla leo curae elementum."

Meer Familiefoto's zien?