Hoe maak ik een fine art portret

Waar?

De fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Moerkapelle.

Wanneer?

Een klassiek portret kan ingepland worden op een voor jullie handig tijdstip. Voor het maken van de foto is het verstandig dat het kindje zelfstandig kan zitten.

Wat trek ik aan?

Voor een klassiek portret zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan een zwart shirt of blouse aantrekken. In dat geval zal de nadruk op het gezicht liggen. Mocht je het mooi vinden om meer van het lichaam ook zicht baar te hebben op de foto dan kun je aantrekken wat je zelf mooi vindt. Het is vaak wel het mooiste om rustige kleuren te kiezen zodat de nadruk nog wel op het gezicht komt te liggen.

Wanneer krijg ik mijn foto's?

Maximaal 20 dagen na jullie shoot krijgen jullie een link naar een online galerij. Hier kunnen jullie de foto's selecteren die jullie kiezen die passen binnen het door jullie gekozen pakket. Op deze foto's staat een watermerk en deze foto's zijn in lage resolutie. De foto's die jullie kiezen zullen in hoge resolutie zonder watermerk geleverd worden.

Wat kost een klassiek portret?

De prijzen van de verschillende pakketen kun je vinden onder het kopje investering in de menubalk.

Lieve woorden

Lieve woorden

Bride & Groom 1

"Lorem ipsum dolor sit amet, et amet wisi suspendisse eu vestibulum vel, malesuada magna in ultricies ipsum, class vel platea sem nulla et. Sed donec. Ultricies in etiam elit diam sem sollicitudin, varius in duis. Turpis nunc nulla leo curae elementum."

Meer Klassieke portretten zien?