Hoe werkt een mama en ik - fine art shoot?

Waar?

Een newborn lifestyleshoot vindt plaats bij jullie thuis.

Wanneer?

Het beste is dat de shoot plaats vindt tussen dag 7 en 21 na de geboorte. In deze dagen is jullie prachtige wondertje nog lekker rustig en kun je ook echt nog die typische newborn kenmerken op de foto vastleggen.

Hoe bereiden wij ons voor op de shoot?

Voorafgaand aan de shoot krijgen jullie van mij informatie toegestuurd waar in staat wat jullie kunnen doen om je op de shoot voor te bereiden. Denk hierbij aan tips van welke kleuren mooi zijn en in welke ruimtes zullen we foto's maken.

Wanneer krijg ik mijn foto's?

Maximaal 20 dagen na jullie shoot krijgen jullie een link naar een online galerij. Hier kunnen jullie de foto's selecteren die jullie kiezen die passen binnen het door jullie gekozen pakket. Op deze foto's staat een watermerk en deze foto's zijn in lage resolutie. De foto's die jullie kiezen zullen in hoge resolutie zonder watermerk geleverd worden.

Hoe vroeg moet ik reserveren?

Zodra je zwanger bent is het mogelijk om de shoot te reserveren. Maar het is ook altijd mogelijk om later in je zwangerschap te kijken wat de mogelijkheden zijn. De shoots die in de studio plaats vinden kunnen ook op avond worden gepland. Voor de shoots die buiten worden gepland, kijken we naar de meest optimale tijd qua licht. Want de dromerige beelden krijg je alleen op bepaalde momenten van de dag.

Worden er ook familiefoto's gemaakt?

Als er dan toch een keer professionele foto’s gemaakt worden, waarom niet met zijn allen?! Natuurlijk neem ik ook graag de tijd voor prachtige en liefdevolle familiefoto’s. Als er broertjes en zusjes zijn dan is het leuk als ook zij thuis zijn tijdens de shoot!

Wat kost een newborn lifestyleshoot?

De prijzen van de verschillende pakketen kun je vinden onder het kopje investering in de menubalk.

Lieve woorden

Lieve woorden

Bride & Groom 1

"Lorem ipsum dolor sit amet, et amet wisi suspendisse eu vestibulum vel, malesuada magna in ultricies ipsum, class vel platea sem nulla et. Sed donec. Ultricies in etiam elit diam sem sollicitudin, varius in duis. Turpis nunc nulla leo curae elementum."

Meer newborn lifestyleshoot foto's zien?